понеділок, 30 липня 2012 р.

Підведення підсумків І етапу обласного огляду-конкурсу сільських бібліотек «Бібліотека року»


 Сільська бібліотека була і залишається острівцем збереження національної культури, народних традицій і звичаїв, історії свого села. Вона є територією духовності знань, помічником в освіті, професійному становленні, організації дозвілля. Сільська бібліотека не може похвалитися сьогодні великим набором послуг для своїх користувачів. Але багато що вона може зробити. Все залежить від особистості фахівця, його бажання працювати творчо, змінити роботу бібліотеки на краще; долучити до цього процесу владу, спонсорів, читачів бібліотеки та мешканців села.
В Старокостянтинівській ЦБС з 5 червня по 20 липня 2012 року було проведено І етап обласного огляду-конкурсу сільських бібліотек «Бібліотека року». В огляді-конкурсі взяли участь  35 бібліотек району. Бібліотеками були подані матеріали по темі конкурсу. Дані матеріали висвітлюють роботу бібліотек як центрів роботи з громадою.



Журі конкурсу, проаналізувавши подані матеріали, визнало переможцем  Воронковецьку сільську бібліотеку(зав. бібліотекою Самолюк Галина Досіївна).
Крім того, журі відмітило високий рівень поданих матеріалів Григорівської, Ілляшівської, Лажівської, Радковецької, Іршиківської та Свородківської сільських бібліотек.

Немає коментарів:

Дописати коментар