понеділок, 30 травня 2016 р.

«Розкриваючи книгу - відкриваємо світ»

З 15 по 30 травня районна бібліотека для дітей організувала для майбутніх пятикласників  конкурсно-розважальну програму «Розкриваючи книгу - відкрииваємо світ».

В світлому та затишному приміщенні бібліотеки на дітей чекали екскурсії, які включали: знайомство з абонементом для учнів 5-9 класів, читальним залом бібліотеки, де діти познайомилися з періодичними виданнями, довідковою літературою дитячої книгозбірні, фондом бібліотеки, бібліотечними послугами, картотеками, тематичними поличками, книжковими виставками, здійснили перегляд відеофільму «Як створюється книга».  Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина «Відгадай казкового героя» та аукціон загадок, які викликали великий інтерес у присутніх, під час якої вони отримували  призи.

Не менш цікавим було знайомство дітей із правилами користуванням Інтернет-центром бібліотеки, де вони мали змогу відвідати ряд рекомендаційних сайтів під назвою «Канікули з мишкою».

       Весело та радісно було в ці дні в бібліотеці. Учні, які побували на екскурсіях, мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Всім дуже сподобались цікаві та пізнавальні екскурсії, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар