понеділок, 26 березня 2018 р.

Тиждень дитячого читання в Ілляшівській сільській бібліотеці

Хто в чарівний світ пригод
Потрапить бажає,
Той нехай в бібліотеку
Зразу завітає.
І хто хоче історію
Всього світу знати,
Тому також цей будинок
Радим не минати.
Хто ж у море всіх наук
Захоче пірнути,
Тому вже бібліотеку
Повік не забути.
    Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це свято залишається найпопулярнішим під час шкільних весняних канікул, яке пов’язане з книгою. Тиждень дитячого читання із дуже давніми традиціями сьогодні не лише не втратив свого значення, але й набув особливого змісту для кожного читача.
        Для вихованців ДНЗ «Малятко» було проведено екскурсію «Мандрівка книжковою країною». Під час бібліотечного уроку «Знання – це скарб, а книга – ключ до нього» діти з цікавістю слухали розповідь   про виникнення  книги та книгодрукування, про правила користування книгою та бібліотекою. Надзвичайно емоційно пройшов літературний круїз «До казки на гостини», що  дозволив дітям поринути в загадковий світ казки, і ще раз зустрітися з улюбленими героями та познайомитися з новими не менш цікавими.
     Перший день тижня був присвячений книзі, бібліотекарем  була оформлена книжкова виставка: «Країна казкова - країна книжкова».




Немає коментарів:

Дописати коментар