вівторок, 5 червня 2018 р.

Галявина дитинства(Воронковецька сільська бібліотека)

     Літнього сонячного дня в центрі с. Воронківці на галявині зібралися діти і дорослі відзначити прекрасне свято радості й надії-Міжнародний день захисту дітей. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини та рідний край.
   У малечі не повинно бути нещасливого дитинства і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинний стати одним із найголовніших наших обов'язків.
 Прикладом піклування про дітей в нашому селі є встановлення дитячого майданчика, ініціатором якого є наш сільський голова Простак А.С. Почесні гості свята сільський голова Простак А.С та настоятель Свято-Михайлівського храму отець Андрій відкрили дитячий майданчик. Отець Андрій освятив дитячий майданчик.
 Святкову атмосферу продовжили учасники дитячого вокального гуртка сільського клубу"Сонечко": Шпаченко Марія і Софія, Андрійчук Олександра, Данелюк Іра, Ткачук Тоня, Ліпська Марія, Зайцева Настя, Приказчикова Віка, Самолюк Марина, Чорнобрива Софія, Ганжа Крістіна. Заслухалися голосом пісень у виконані Савчук Марини та Григорчук Олени.
Глядачі дякували юним  артистам щирими оплесками.
   Діти взяли активну участь у конкурсі малюнків на асфальті. Серед найкращих малюнки Зелевської Кіри, Ткачук Тоні, Приказчикової Віки, Ковальчук Сашка.
   Діти та батьки щиро вдячні сільському голові  за дитячий майданчик, іграшки та м'ячі та всім хто приймав участь у дитячому святі.




Немає коментарів:

Дописати коментар