середу, 12 грудня 2018 р.

«Знання прав – формула успіху» (РДБ)

Щоб краще познайомитися з Конвенцією ООН про права дитини, навчитися оцінювати різні ситуації і аналізувати їх, читачі районної бібліотеки  для дітей взяли участь в обласному квесті  «Знання прав –формула успіху».
Учасники гри  були розділені на дві команди «Феміда» і «Юні правознавці». Завданням квесту  було відшукати п’ять станцій ,і на кожній із них виконати певне завдання. Для проведення  квесту були використані різні зали: абонемент, читальний зал, Інтернет-центр.  На кожній станції гравців чекав координатор, який видавав конверти з маршрутними листами.
 Під час гри учасники розгадували кросворди, ребуси,відповідали на запитання анкети «І я знаю Конвенцію про права дітей», складали  пазли. Діти вдосталь побігали по бібліотеці, з великим задоволенням пройшли усі випробування квесту, в якому продемонстрували свої відмінні знання, розгадуючи завдання, які стояли перед ними. Інформація, яку вони отримали, допоможе їм захистити себе і почуватися гідно в суспільстві, знати свої права та обов’язки.
 На закінчення квесту учасники були нагороджені сувенірами.












Немає коментарів:

Дописати коментар