вівторок, 18 червня 2019 р.

День батька в бібліотеках району

Відповідно до Указу Президента України від 18 травня 2019 року №274/2019  щороку  у  третю  неділю  червня  відзначається  День  батька.
День батька став явищем міжнародним: його святкують у понад 40 країнах світу, включаючи США та країни Європи.
Цьогоріч читачі бібліотек району із задоволенням долучились до святкувань.
Розважальний захід «Все на світі тато вміє»  для батьків і дітей пройшли  в Лажівській  сільській бібліотеці. Дітлахи з задоволенням згадували добрі і ласкаві слова, які характеризують їх татусів. А батьки  з азартом змагалися  у своїх  спортивних здібностях.
Найкращими вболівальниками у татусів були їх діти. Було дуже весело, особливо коли батьки з зав’язаними очима пригощали  один одного морозивом.
У Радковецькій  сільській  бібліотеці  було  підготовлено  фотосушку  «Тільки ти, один єдиний  тато,  і кращого немає на землі».
Користувачі  бібліотеки  протягом  тижня  приносили фото із  сімейних  архівів, де  зображені  найкращі  моменти  дітей  з  татусями.
    Така  форма  роботи  привернула  до себе увагу  і дорослих, і малих. Усі  відвідувачі  із  задоволенням  розглядали  світлини, згадували  своїх  найрідніших  людей.
А скільки теплих, гарних, лагідних і щирих слів линули від дітей для своїх татусів у Ілляшівській сільській бібліотеці.
 Ну а далі всі разом виготовляли вітальні листівки. Тут фантазії не було меж, робили листівку у вигляді сорочки, приклеювали різні прикраси, ґудзики, писали теплі  побажання.
В Немиринцях відбулося свято до Дня батька  “Уклін тобі мій рідний тату”. Малеча із веселим настроєм привітала своїх татусів. Діти своєю відвертістю створили святкову атмосферу. Завдяки бібліотекарю та директору будинку культури усі гарно провели час та отримали масу задоволень.

Грибенинською бібліотекою було організовано привітання усіх татусів села. Усі змогли прочитати побажання на дошці оголошень. А  наймолодших татусів  чекала несподіванка – особисті вітання та фото до сімейного альбому. 






Немає коментарів:

Дописати коментар