середу, 30 жовтня 2019 р.

Семінар бібліотечних працівників району


         29 жовтня в Центральній районній бібліотеці відбувся семінар бібліотечних працівників на тему  «Бібліотека  в  сучасному  форматі:  професійні  ідеї, сучасні проекти».
З доповіддю «Бібліотеки Хмельниччини в умовах адміністративно-територіальної реформи» виступила заступник директора Галина Білоус.
Тези з обласного семінару завідуючих методично-бібліографічними підрозділами ЦРБ  Хмельниччини «Інформаційне задоволення потреб громади: роль методичного центру» озвучила                                              завідуюча методичним відділом Алла Болкун. Також нею надані консультації
«Сучасна публічна бібліотека: виклики, можливості, досягнення» та презентовано довідник  «Сучасна публічна бібліотека від А до Я».
Завідуюча відділом  упорядкування, збереження бібліотечних фондів  та організації каталогів  Марія Соловей проаналізувала показники списання літератури за останні три роки та скорегувала роботу в цьому напрямку на наступний рік.

Цікаво для усіх пройшло тренінгове заняття «Медіаграмотність бібліотекаря. Створення власного оригінального контенту та просування бібліотеки у Facebook» та тренінг «Я - журналіст». Учасники семінару поділились на групи та отримали завдання продовжити сенсаційну новину з точки зору різних за функцією мас-медіа. В результаті отримали цікаві та веселі повідомлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар