вівторок, 15 березня 2011 р.

Свято читання в районній бібліотеці для дітей

            Очевидно, що завданням дитячої бібліотеки залишається не лише залучення дитини до читання, а й виховання творчого читача, такого який уміє грамотно висловлювати свою думку про прочитане, розуміє естетичну цінність художнього твору, бачить і помічає, слухає і чує, радіє і дивується, захоплюється літературним словом, насолоджується читанням. 
Досягненню цієї мети, слугує щорічний Всеукраїнський конкурс "Найкращий читач України - 2011". 
   
Уже вкотре районна бібліотека для дітей виступає організатором ІІ (районного) етапу даного конкурсу. 3 березня на зустріч з'їхалися кращі із кращих із сімнадцяти сільських бібліотек району, адже всі вони уже є переможцями першого етапу змагань. Хоча і були хвилювання, конкуренція, проте в залі панував гарний настрій, звучало щире українське слово.

Слова вдячності за участь у конкурсі хочеться висловити всім учасникам, а от звання "Найкращий читач району - 2011" виборов читач Ілляшівської сільської бібліотеки Цицюра Богдан Ярославович (6 клас). Він і захищатиме честь нашого району в ІІІ (обласному) етапі конкурсу. Тож побажаємо йому успіхів і чергової перемоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар