понеділок, 10 грудня 2012 р.

Зупинимо ВІЛ СНІД




Здається, сьогодні вже немає людини, яка б не чула про ВІЛ/СНІД. Більшість вважають себе обізнаними в цій проблемі. Дехто думає, що проблема СНІДу  їх не стосується. Однак реальність доводить протилежне – пересічний громадянин нашої країни  має велику ймовірність того, що поруч з ним або серед його друзів, знайомих, колег є ВІЛ-позитивні люди.
Акція «Зупинимо ВІЛ СНІД» проводиться центральною районною бібліотекою спільно з міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щороку. 
Цьогоріч  ознайомили  присутніх   з цією проблемою:  фахівець соціальної роботи міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Калініна Т.В.  та волонтер ВУО АСЕТ  Харківська Н.В.
Невимушена бесіда за круглим столом  з чашкою чаю та солодощами  зробила спілкування приємним та незабутнім. Фахівці намагалися донести присутнім, що все починається з сім’ї: любов, підтримка, в сім’ї ми даємо дітям те, що знаємо. Тож  така проблема світового масштабу як ВІЛ/СНІД  повинна  вирішуватись через довіру до ближніх, розуміння, вірність та любов.

Немає коментарів:

Дописати коментар