середу, 10 вересня 2014 р.

Україна понад усе!




Поточні події показують, що розвивається найжахливіший, найкривавіший сценарій війни. Військовослужбовці Збройних Сил України мужньо і відважно борються з ворогами нашої держави. Багато серед них і старокостянтинівців, які з честю боронять свою землю.
 Українське суспільство вперше за всі роки незалежності зіткнулось з реальною та масштабною загрозою українській державності з вже наявними наслідками у вигляді людських жертв.
Щодо героїзації осіб, які віддали життя за Україну, та вшанування пам’яті у читальному залі Старокостянтинівської ЦРБ оформлена фото-виставка «Україна – більше за життя!». Особлива увага звернена на героїв України, які загинули за цілісність та незалежність України: Бондарчук Сергій, Саліпа Сергій, Рокитський Сергій та Бойчун Юрій.
 На виставці представлені свіжі номери як загальноукраїнських видань («Факты», «Крила України», «Урядовий кур’єр»), так і місцеві газети «Життя Старокостянтинівщини», «Наше місто» та багато інших.
 Всі вони відкриті на сторінках, де розміщені репортажі зі Сходу країни. Кожен може зайти до бібліотеки і почитати хроніки неоголошеної війни в періодичних виданнях. Виставка оновлюється щодня по мірі надходження свіжих матеріалів.
 У бібліотечному пункті доступу до мережі Інтернет вам допоможуть знайти й он-лайн видання. А власники телефонів і планшетів з виходом в Інтернет у бібліотечній wi-fi зоні можуть зробити це самостійно.
 Україні потрібний ваш патріотизм, ваше вміння жити на українській землі та бути українцем!

Немає коментарів:

Дописати коментар