пʼятницю, 13 лютого 2015 р.

Валентинку намалюй - своєму другу подаруй


14 лютого весь християнський світ відзначає День святого Валентина, покровителя всіх закоханих. Це найромантичніше свято, коли всі говорять теплі слова один одному, дарують «валентинки» своїм  рідним та коханим.
Можна обмежитися звичайною листівкою, придбаною в крамниці, але якщо хочеться справити враження і зробити цей день незабутнім, то доведеться проявити фантазію та майстерність.
Саме такі “витвори мистецтва” вчилися створювати наші відвідувачі на творчій розвазі: “Валентинку намалюй - своєму другу подаруй”..В ході майстер-класу діти мали змогу виготовити листівки-валентинки,  поєднуючи різні техніки: квілінг, витинанку, торцування, паперопластику. Адже дитяча фантазія - безмежна.
 В свої роботи діти вклали частинку своєї чистої душілюбов та щирість . Учні  цікаво провели своє  дозвілля, взяли участь у конкурсі на кращу «валентинку» та отримали не тільки заохочувальні призи, а і багато позитивних вражень.


     А головною прикрасою нашої зустрічі було дерево бажань та любові”, яке всі бажаючі мали змогу прикрасити   своєю валентинкою  з бажаннями та побажаннями. 

Немає коментарів:

Дописати коментар