четвер, 23 квітня 2015 р.

Виставка - захоплення «Квіти у вашому квітнику»

   Світ такий загадковий і прекрасний. Так багато можна пізнати і навчитися за своє життя. Але в кожної людини є заняття, яке їй подобається більш за все. Іноді це хобі переростає в частину життя, стає улюбленою професією. Так наприклад багато дітей і дорослих захоплюються квітами.
   Цікаво поєднувати різні квіти, спостерігати, як виглядає букет, коли в ньому зібрано різні кольори, які квіти гармоніюють, підходять одне до одного, а які, не сприймаються поряд. Як виростити красиві тюльпани, нарциси, троянди, ромашки, чорнобривці, хризантеми? .. Саме ці питання розкрила тематична викладка «Квіти у вашому квітнику», організована у читальному залі ЦРБ.
   Багато хто мріє стати ландшафтним дизайнером. Для цього потрібні, крім бажання, старанність у навчанні, наполегливість. Тільки тоді мрія стане реальністю.  Тому бібліотекарі запропонували користувачам огляд книг та періодичних видань даної тематики.

Щоб ваші захоплення завжди приносили вам задоволення і користь     необхідно навчитись  пізнавати  нове, робити для себе маленькі відкриття щодня і не забувати при цьому про стосунки з людьми.

Немає коментарів:

Дописати коментар