вівторок, 16 червня 2015 р.

Літо - це чудова пора мрій, відпочинку, сонця

А літні канікули – це гаряча пора для бібліотекарів, коли дітей не тільки обслуговуємо книгою, а й організовуємо для них цікаве і змістовне дозвілля.     2 червня в  районній бібліотеці для дітей до Міжнародного дня захисту дітей  було проведено сміх-тайм «Хай сонцю і квітам всміхаються діти».  Для дітей була розроблена цікава та змістовна програма: вікторина на кращого ерудита, кращого декламатора віршів, на кращу казку та вірш про літо. Діти були надзвичайно активні, весело і цікаво провели цю годину в бібліотеці. На завершення їм були роздані повіряні кульки, а також оголошений фото конкурс «Сонячні посмішки літа». Підсумки конкурсу будуть підведені у вересні членами конкурсної комісії.
Протягом  двох тижнів  працівники бібліотеки підготували і провели для своїх юних друзів із пришкільних  оздоровчих таборів  шкіл міста та району літературний квест «Мої скарби - скарби бібліотеки», пізнавально-розважальну мандрівку «З книгою канікули - сумувати ніколи». Діти познайомилися з відділами бібліотеки, відповіли на запитання інтерактивної вікторини, переглянули презентацію про бібліотеки світу, пограли в інтелектуальні ігри та звичайно почитали книжечки та журнали.. А ще тут, у бібліотеці, вони знайшли  друзів, однодумців, цікавих співрозмовників, з якими цікаво читати, грати, розгадувати ребуси, загадки, малювати, творити – розважатися!
Не сумуй! Бібліотечне літо подарує тобі цікаві зустрічі, незабутні враження, надзвичайні пригоди! Бібліотека запрошує всіх охочих весело та креативно провести літо в бібліотеці.

З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі.



Немає коментарів:

Дописати коментар