неділю, 20 вересня 2015 р.

"Що душа відчуває, те людське серце співає"

      Без надії неможливо жити, працювати, творити. Іноді ми шукаємо чогось незвичайного, екзотичного десь далеко, не помічаючи дива поруч. І раптом, в один чудовий день приходить прозріння: дивосвіт тут, поруч з тобою. І цей дивосвіт - поезія.
    13 вересня в центральній районній бібліотеці зібралися шанувальники творчості Галини Вознюк-Демчук, талановитої поетеси, авторки багатьох пісень, чудової людини, щоб відзначити подію в мистецькому житті нашого району – вихід в світ другої її збірки «На крилах весни».
      Поезія Галини Дем’янівни справді весняна. В основі її поетичного бачення лежить глибока любов до рідного краю, яким вона мандрує подумки, шанування народних традицій і звичаїв, розкривається, як ліричний поет - жінка з душею велета, поглядом митця, співчуттям матері, ніжністю люблячої жінки. Напрочуд гармонійно вона поєднує в собі талант писати вірші і співати. ЇЇ невичерпна енергія використовується для підзарядження творчого потенціалу колективу «Любава», яким керує пані Галина.
      Доля, не запитуючи нашої згоди, веде нас по життю, як їй бачиться. Інколи лагідно стелить дорогу, інколи сипле під ноги гостре каміння. І лише справжня жінка здатна незважаючи на всі негаразди творити, дарувати людям гарний настрій, думати про домашні турботи і думкою летіти в фантастичний світ поезії.
     

 Кожен присутній в залі, слухаючі вірші і пісні у виконанні самої пані Галини та народного аматорського хору «Подоляни», відчув ніжний дотик до душі та доброту її серця. Чесна праця й благородні діяння ніколи не пропадуть марно, бо вони стали найдорожчими людськими цінностями.

Провідний бібліотекар юнацького абонементу ЦРБ Ярощук О.О.

Немає коментарів:

Дописати коментар