четвер, 10 грудня 2015 р.

10 грудня – Всесвітній день захисту прав людини

У цей День ми, та вся Україна, приєднуємося до міжнародної спільноти, відзначаючи День прав людини. Адже  людина, її життя і гідність, права та свободи — найвища цінність кожної держави.
Указом Президента України, щороку тиждень, що включає 10 грудня  оголошується  Всеукраїнським  тижнем  права. Цього року він проходить  з 4 по 10 грудня.
      В рамках цього тижня працівниками центральної районної бібліотеки було організовано книжкову виставку «Знай свої права, змінюй своє життя», біля якої протягом тижня інформували  читачів з представленими на ній матеріалами. Користувачів ІНТЕРНЕТ-центру  знайомили  з урядовими сайтами   «Урядовий портал – офіційний веб-портал органів виконавчої влади  України», «Інтернет – права в Інтернеті». На завершення тижня у бібліотеку було запрошено спеціалістів служби з безоплатної вторинної  правової допомоги,  які  розповіли як і де її отримати

Будемо сподіватися на те, що отримані знання та набута під час проведених заходів інформація стане в нагоді не лише учням, які були присутніми на цих заходах, а й їхнім друзям, батькам, просто знайомим. Адже обізнаність у питаннях права робить наше життя більш комфортним та захищенним, а нам надає упевненості в собі.




Немає коментарів:

Дописати коментар