вівторок, 19 січня 2016 р.

Магія зимових свят


Новорічні та Різдвяні свята – найулюбленіші і найбажаніші для дітей та дорослих .  В цей час ми поринаємо  в атмосферу дива і даруємо собі та своїм близьким незабутню  казку. У ці святкові дні у районній бібліотеці для дітей відбувся   бібліо-мікс “Магія зимових свят”, на який завітали  юні читачі. Діти загадували  бажання, замовляли подарунки, гадали на майбутнє. А учасники  гуртка “ Лялька та книга ” та клубу “ Дзвіночок” створили власноруч оригінальні та креативні  еко-подарунки.  Адже отримати подарунок, зроблений з любовю та наповнений теплом дитячих долоньок набагато приємніше.
    Дуже сподобалась дітворі  віртуальна подорож “ Cічень крокує свята дарує”, з якої присутні дізнались   про національні традиції  святкування Нового року та Різдва  не лише в Україні, а й  в країнах Європи. Їм було цікаво, що  в Австрії ялинку прикрашають не іграшками, а шоколадом і мармеладом,  а  в Румунії у новорічний пиріг запікають монети, каблучки, французький Дід Мороз залишає дітям подарунки в дитячих черевичках.
 У  стінах бібліотеки лунав не лише дитячий сміх, а й колядки та щедрівки,  які підготували  учасники   клубу “ Родослав ” та працівники бібілотеки .
Переповнені емоціями, діти дякували  бібіліотекарям  за чудово проведений час.
А ми натомість бажаємо миру, злагоди,  добра вам та вашим родинам.








Немає коментарів:

Дописати коментар