вівторок, 29 березня 2016 р.

У книжковім дивосвіті виростають творчі діти.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання - свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, дні веселих пригод і літературних відкриттів.
 28 березня в районній бібліотеці для дітей тиждень розпочався   літературно – музичним  святом “У  книжковім дивосвіті  виростають творчі діти”. Юні друзі книги  зустрілися з улюбленими персонажами  відомих дитячих літературних творів,  дізнались про історію виникнення книги та її роль у житті кожної людини.
На свято завітали члени гуртка «Лялька і книга», які підготували для всіх присутніх   театралізовану виставу “Коза дереза”. В залі   лунали пісні, вірші, веселий дитячий сміх  та запальні танці.  Cвято   пройшло в атмосфері радісного спілкування, де кожна дитина  відчула себе бажаним гостем в бібліотеці. Присутніх зацікавила   та познайомила з  сучасними дитячими українськими  письменниками  виставка – реклама “Під вітрилами книг до нових відкриттів”, яка була презентована  на святі, адже з книгами, як і справжніми друзями, ніколи не сумно.
Протягом тижня на вас, юні друзі, чекають незвичайні та цікаві   вікторини,  День нової книги, літературне лото, ігротеки, виставки-турне.

Запрошуємо до бібліотеки!


Немає коментарів:

Дописати коментар