вівторок, 13 грудня 2016 р.

Семінар «Сучасні функції і завдання бібліотеки інформаційного суспільства. Планування роботи бібліотеки на 2017 рік»

«Сучасні функції і завдання бібліотеки інформаційного суспільства.  Планування  роботи  бібліотеки на 2017 рік». Цій  темі  був  присвячений   семінар для бібліотечних працівників району, який  відбувся  8  грудня  2016 року. 
Провідними фахівцями  ЦРБ були надані  методичні   рекомендації   по  плануванню  роботи  сільської  бібліотеки  на 2017  рік  та  звітності  бібліотеки-філії  за  2016 рік.
У наступному році рекомендовано звернути увагу на форми та напрямки роботи, які підвищать ефективність надання послуг та залучення користувачів; роль публічних бібліотек в соціально-культурному житті місцевих громад; надання вільного доступу до інформації для населення; організацію бібліотечних акцій; краєзнавчу діяльність; соціальне партнерство бібліотек у формуванні бібліотечних послуг для людей з обмеженими фізичними можливостями; розширення простору обслуговування бібліотеки віртуальними засобами; активізація програмної і проектної діяльності бібліотеки для покращення матеріально-технічної бази тощо.
Заступник  директора по  роботі  з  дітьми  провела консультацію  по  плануванню  роботи  з  дітьми,  в  якій  звернула  увагу на  національно-патріотичне  виховання підростаючого  покоління,  організацію  дозвілля  читачів-дітей.


Немає коментарів:

Дописати коментар