вівторок, 26 вересня 2017 р.

День краєзнавства "Хмельниччина - земля квітучої краси"(Воронковецька сільська бібліотека)

        Хмельниччина, давня подільська сторона... У шелесті лісового верховіття, в плині прозорих річок, у хвилях стиглого колосся, припрошене чипурними селами,  сучасними місткими кварталами будується-розбудовується і зустрічає свій 80-й рік народження - рідна Хмельницька область.
              До цієї дати у Воронковецькій сільській бібліотеці пройшов день краєзнавства  
"Хмельниччина- земля квітучої краси. Протягом дня  увазі відвідувачів бібліотеки пропонувалися книги про наш рідний край, про Хмельницьку область. Читачі мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою "Мій край, мій народ, його минуле", прослухати інформаційне повідомлення з історії заснування Хмельницької області.
       Учні 1-9 класів в цей день мали змогу заглибитись в історичні джерела заснування Хмельницької області, ознайомитися з геральдикою Хмельниччини: а саме герб і прапор Хмельницької області та інших міст Хмельниччини. З захопленням слідкували за роботою майстрів по писанкарству, різьбленню, ткацтву та інших видів народних ремесл, які розвиваються в нашому краю за допомогою документального фільму "Народні ремесла Хмельниччини".

Немає коментарів:

Дописати коментар