четвер, 25 січня 2018 р.

Я маю право

 24  січня 2018  року  начальник відділу правопросвітництва та взаємодії   з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної  вторинної правової допомоги Оксана  Балясна,    в рамках Всеукраїнського просвітницького проекту Міністерства Юстиції України “Я маю право” на базі  Старокостянтинівської центральної районної бібліотеки   провела   лекцію для відвідувачів і працівників  Старокостянтинівської  центральної районної бібліотеки  на тему: “ Жертви насильства. Можливості  доступу   до безоплатної правової  допомоги”, ціль якої привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім'ї та забезпечення рівних прав жінок,  чоловіків і дітей.  
 Працівник центру,  Оксана Балясна,   ознайомила присутніх  з основними положеннями  ЗУ “ Про запобігання  та протидію  домашньому насильству”,  зі змінами  до  ст. 14 ЗУ “ Про  безоплатну правову допомогу”, способами захисту  жінок та дітей   від протиправних дій, зупинилась на основних нормах  Конвенції ООН про ліквідацію  всіх  форм  дискримінації щодо жінок, Конвенції  про захист  прав людини й основоположних  свобод.

                 
     По  завершенню заходу  Оксана Балясна   надала всім присутнім  серію брошур з соціальними правовими питаннями  розробленими фахівцями системи  БВПД та плакати.

Немає коментарів:

Дописати коментар