середу, 28 березня 2018 р.

Методичний день «Реклама власними руками»



«Реклама власними руками» - під такою назвою у Центральній районній бібліотеці відбувся методичний день  для бібліотекарів сільських бібліотек.

З метою реклами роботи своєї бібліотеки, підвищення освітнього та кваліфікаційного рівня, удосконалення професійної майстерності провідними спеціалістами центральної  бібліотеки було висвітлено питання: "Бібліотека як бренд"(знайомство з безкоштовними ресурсами Інтернет для створення логотипів),      "Участь бібліотек системи у бібліотечному проекті "Інтерактивна карта бібліотек "Публічні бібліотеки Хмельниччини"(Хмельницька ОУНБ). Проведено практичні заняття: "Реєстрація та реклама діяльності бібліотек у соціальних мережах" та "Послуги е-банкингу".
При підведенні підсумків методичного дня відбувся обмін думками та досвідом роботи з питань реклами послуг своїх бібліотек серед потенційних користичувачів.

А на завершення методичного дня своїми  знаннями та умінням писати великодню писанку з  бібліотекарями поділилася Галина Білоус – заступник директора.




Немає коментарів:

Дописати коментар