понеділок, 27 серпня 2018 р.

День народження держави

24 серпня 1991 року, продовжуючи тисячолітню традицію державотворення в Україні, Верховна Рада  урочисто проголосила незалежність України та створення самостійної української держави - України. 
 Ця знаменна дата навіки ввійшла золотою сторінкою в історію нашої держави, започаткувала нову епоху в житті народу, законодавчо закріпила його вікові змагання за свободу та незалежність. З цієї нагоди з 21 по 23 серпня в бібліотеках системи  пройшов цикл заходів «Україна є. Україна буде», приурочених святкуванню Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.
Центральна районна бібліотека запросила всіх бажаючих на огляд   книжкової виставки  «Моя земля - це Незалежна Україна». Згадали традиції та звичаї нашого народу, видатних діячів, національні символи держави на  історичній годині «Це моя Україна!». 
В районній бібліотеці для дітей 23 серпня був представлений парад книг «З Днем народження, країно» та проведений  інформ-тайм «Небесно-золотистий наш стяг».
 
Під час заходів  діти дізналися про тернистий шлях України до незалежності та здійснили захоплюючу, пізнавальну подорож чарівною, неповторною, мальовничою, рідною Україною. Учасники залюбки читали вірші про Україну, згадували народні звичаї і традиції українців.

До 27-ї річниці від Дня незалежності України в Грибенинській  сільській бібліотеці було оформлено книжкову виставку «Живи і міцній, українська державо!»







Немає коментарів:

Дописати коментар