середу, 5 грудня 2018 р.

Засідання клубу "Ти і закон" (ЦРБ)

4 грудня в лекційній залі Старокостянтинівської центральної книгозбірні пройшло  засідання клубу «Ти і закон» на тему «Захист прав споживачів»,  в рамках Всеукраїнського тижня права.
Оксана Балясна  - начальник відділу правової консультації та інформації Старокостянтинівського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги ознайомила учасників засідання із законодавством про захист прав споживачів у сфері торгівлі, обговорили  як можна захисти себе від несумлінних виробників та виконавців робіт та послуг.
Найбільше зацікавили учнів ЗОШ № 3 (кл. Наскалова А. С.) питання: «Як захистити свої права?», «Як повернути неякісний товар?», «За які послуги платити в медичних установах?», «Як юридично правильно оформити свою претензію і кому конкретно її пред’явити?», на які вони отримали змістовні відповіді спеціаліста.
Керівник клубу Оксана Дідух представила відеоролик-презентацію фірм і організацій, що стали лауреатами конкурсу  «100 кращих товарів року».
Впевнені, що проведене засідання допоможе учасникам клубу зорієнтуватися в складній ситуації, вибрати правильну лінію поводження у випадках порушення їхніх законних прав.

Немає коментарів:

Дописати коментар