неділю, 19 травня 2019 р.

Європейський вибір українців

     Після здобуття незалежності, Україна ухвалила стратегічний курс на євроінтеграцію та висловила наміри якнайшвидше приєднатися до Європейського співтовариства. Саме тому й був на державному рівні встановлений у нашій країні День Європи, який відзначається з 2003 року кожної третьої суботи травня. У 2019 році День Європи в Україні припадає на 18 травня.
    З нагоди святкування Дня Європи у Старокостянтинівській  районній бібліотеці  відбулися ряд заходів  для користувачів:  презентація  слайдів «Наука і освіта на теренах Європи»; віртуальна подорож «Осло – зелена столиця Європи»(Інтернет-центр); оновлено постійно діючу книжкову виставку  «На шляху до європейського союзу»: представлено книжкову викладку  під назвою «Сучасна європейська література», а також оформлено інформаційний стенд «Об`єднана Європа: єдність у розмаїтті», де цікаво представлена культура європейських країн.
       Отже, користувачі  зробили ще один крок до пізнання Європейського Союзу, до усвідомлення необхідності здобувати якісну освіту, вивчати історію, культуру  або просто відпочивати подорожуючи Європою.







Немає коментарів:

Дописати коментар