четвер, 15 серпня 2019 р.

Сутінки в бібліотеці

Намагаючись зробити свою книгозбірню ще більш доступною  для кожного користувача та  зробити дозвілля відвідувачів ще більш цікавим в нашій бібліотеці відбулися довгоочікувані і бажані бібліотечні сутінки. Вони були таким, як і планували бібліотекарі: загадковими, пізнавальними та повними сюрпризів. А проводили ми захід спільно з громадською організацією «Старокостянтинів  небайдужий». Молодь заходила до залу бібліотеки в незвичний пізній вечірній час, розпочалася зустріч з цікавих фактів про наш край,про стародавню історію, а потім усі разом  переглянули цікаві відеофільми та провели час з користю для себе.
Цей новий  проект надає  унікальну можливість поспілкуватися, розказати про свої захоплення та відшукати друзів-однодумців, привернути увагу до своїх творчих уподобань та втілити свої мрії в життя, залучити своїх друзів і знайомих до проведення культурного дозвілля та познайомитися з новою цікавою українською книгою. 

      Час пролетів непомітно, залишивши в душі учасників заходу лише приємні спогади і відчуття  прекрасного та надію на  наступну зустріч.



Немає коментарів:

Дописати коментар