четвер, 26 вересня 2019 р.

Зупинимо булінг разом

Нещодавно на базі Старокостянтинівської центральної районної бібліотеки пройшло  засідання клубу «Ти і закон» на тему «Зупинимо булінг разом» для старшокласників ЗОШ №3. У засіданні взяли участь Олександр Рябов – психолог Старокостянтинівського відділу пробації та Олександра Боровик - заступник начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги.
Члени клубу обговорювали поширення такого явища, як шкільний булінг. Юрист розповіла про проблеми свідомого жорстокого ставлення  дітей та шляхи їх подолання, провела вікторину, де учні разом спробували визначити шляхи подолання негативної поведінки.
Керівник клубу бібліотекар Оксана Дідух презентувала  відеоролик «Стоп булінг», де продемонстровано як слід діяти під час цькування.
На завершення заходу усі разом розібрали схему кібербулінгу та відповідальність за вчинення дій, які чинять моральний, матеріальний чи психологічний тиск. Кожен учасник заходу отримав інформаційні матеріали «Зупинимо булінг разом» та «Паспорт прав дитини».








Немає коментарів:

Дописати коментар