четвер, 10 жовтня 2019 р.

Поезія та пісня Миколи Бондарчука

         10 жовтня в приміщенні Центральній районної бібліотеки зібралися цінителі творчості  нашого земляка журналіста, поета, прозаїка, гумориста – сатирика, байкаря і автора кількох пісень –Миколи Андрійовича Бондарчука. Зустріч була особливо урочистою, тому що присутнім було представлено нову збірку  ліричних та пісенних творів «Моя поезія та пісня».
Збірка є однією з книжок, де автор до віршів долучив свої пісенні твори, що були покладені на музику відомого у Старокостянтинові співака Миколи Ярошенка та місцевого композитора, художнього керівника народного хору «Подоляни» Куклюка Володимира Олександровича. 
    На  презентацію завітали прихильники його творчості, друзі, знайомі, колеги по перу. З виходом нової збірки автора прийшли привітати начальник відділу культури,  національностей, релігій та туризму райдержадміністрації Анжеліка Дмитрашко, Василь Муляр, Світлана Мілімук, Валентина Бугера.
         На  14 віршів  Миколи Андрійовича  покладено музику. Гості та присутні мали змогу послухати пісні у виконанні вокаліста народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Подоляни» Миколи Ярошенка.
  У секторі краєзнавства  нашої бібліотеки зберігаються усі книги подаровані автором.
Ми щиро вдячні Миколі Бондарчуку за надану ним можливість донести ці твори до читача.


Немає коментарів:

Дописати коментар