четвер, 12 грудня 2019 р.

Як приборкати Книжкозавра(Великочернятинська сільська бібліотека)


Великочернятинська сільська бібліотека-філія  взяла участь у проекті з розвитку читання «Як приборкати Книжкозавра», запропонованому Фундацією Дарини Жолдак у партнерстві з ВГО Українська бібліотечна  асоціація.
Учні 5 та 6 класів Великочернятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів із задоволенням змагалися у виразному читанні віршів, складанні анаграм, римуванні слів, відшукуванні захованих слів. Діти продемонстрували неабиякі здібності щодо асоціативного мислення та безмежну фантазію. Дуже веселими виявилися завдання із читання віршів із різними інтонаціями та спроби у формі реклами продати жирафа. Окремо заслуговує на увагу завдання конструювання невідомої істоти «книжкозавр» із книг, із чим діти впорались на відмінно. Скориставшись вправами із запропонованого практикуму, учасники та відвідувачі заходу весело та з користю провели свій час.
Книжкозавра приборкали!
Суддівська колегія справедливо оцінювала усі конкурси. Переможці – команда 6 класу -  та учасники гри-практикуму на згадку про проведений захід отримали масу позитивних вражень,  емблеми із симпатичним книжкозавром та  сувеніри.








Немає коментарів:

Дописати коментар