середу, 26 лютого 2020 р.

«Публічна бібліотека: динаміка розвитку, пошук нових ідей»



 25 лютого в Старокостянтинівській центральній районній бібліотеці відбувся методичний день «Публічна бібліотека: динаміка розвитку, пошук нових ідей».
Директор ЦБС Світлана Білан проаналізувала роботу бібліотек системи за минулий рік  та зосередила увагу на невирішених питаннях у роботі.
Завідуюча методичним відділом  Алла Болкун презентувала довідник «Сучасна публічна бібліотека від А до Я» та «Сервіс «Бібліотека для тебе». Також провела детальний огляд безкоштовних дистанційних  навчань на онлайн-платформах, та наголосила на безперервній професійній самоосвіті бібліотекарів.
Провідний методист Людмила Поліщук проаналізувала ведення бібліотечних сайтів та сторінок в соціальних мережах та презентувала онлайн-платформу цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта».
Також, в ході методичного дня, відбулась зустріч з начальником відділу правопросвітництва та взаємодії   з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної  вторинної правової допомоги Оксаною  Балясною.


.

Немає коментарів:

Дописати коментар