вівторок, 3 березня 2020 р.

Незвичайний бібліотечний захід – акція «Підготовка таємного подарунку»(Ілляшівська сільська бібліотека)


Світлина від Ілляшівська сільська бібліотека.   Розквітають перші квіти, повітря наповнюється весняною свіжістю і сонечко гріє все більше і більше з кожним днем - прийшла весна! А разом з першими днями весни чудове свято - 8 березня, Міжнародний жіночий день.
Світлина від Ілляшівська сільська бібліотека.Світлина від Ілляшівська сільська бібліотека.    3 березня до нашої бібліотеки завітала сильна половина людства-хлопчики 4 класу. Для них було проведено незвичайний бібліотечний захід – акцію «Підготовка таємного подарунку». Бібліотекар розповіла дітям про Міжнародний жіночій день, любов матері та її важливість в житті кожного з нас, провела майстер – клас «Подарунок для мами».
    Дітлахам наочно продемонстрували, як із кількох аркушів кольорового паперу можна зробити для неньки чи бабусі справжнє маленьке диво – мініатюрний кошик із квітами. Хлопчики виявилися вправними флористами й за лічені півтори години створили в бібліотеці цілу клумбу з різнобарвних паперових рослин із жовтогарячими, червоними, синіми, фіолетовими пелюстками.

Немає коментарів:

Дописати коментар