середу, 2 грудня 2020 р.

Простір безпечного дитинства(Лажівська сільська бібліотека)

 У сільській бібліотеці гамірно! У Храм Книги зазирнули гості! Цього разу маленькі читачі поспішають дізнатися все про свої права, адже, живучи у правовій державі важливо знати і про свої права , і про свої обов’язки. Бібліотекар  просто і доступно  для діток 2 – 4 класів пояснила, як  же відображаються правові відносини на шкільних  стосунках.  Також маленькі читачі переглянули цікаву презентацію «Права казкових героїв» і тематичну книжкову викладку. А на завершення усі дружно створили квітку права.


Саме у ці дні проходить акція «16 днів проти насильства», тому практичний психолог Божок Людмила Вікторівна розповіла малечі, що таке насильство, яке зло воно несе і для родини, і для суспільства в цілому. Дітки усі дружно сказали : «Насильству – ні». 


  Гамір стих. Школярі залишили бібліотеку. Враження переповнюють їх маленькі серця. Хочеться вірити, що ці дітки згодом будуть робити все щоб наша держава і в майбутньому залишалася правовою, успішною, без  насильства, без воєн. І це обов’язково буде!



Немає коментарів:

Дописати коментар