пʼятницю, 12 листопада 2021 р.

Урочисте відкриття поетичного клубу «Живе поезія в мені..»

      Чудового осіннього дня у стінах Центральної бібліотеки зібрались люди, для яких поетична творчість стала основою життя - відбулось урочисте відкриття поетичного клубу «Живе поезія в мені..».

Керівником та ідейним натхненником цього проєкту стала поетка, педагогиня, голова Хмельницького обласного підрозділу ВГО "Об’єднання українок "Яворина" Тетяна Бондарчук, яка, зокрема, зазначила, що основна мета клубу - згуртувати людей, котрі пишуть вірші, в затишній атмосфері бібліотеки.
На перше засідання завітали також поетка, журналістка, редакторка газети «Наше місто» Ірина Сапчук та поетка та вчителька Олена Прудка, які залюбки поділились своїми поетичними творами.
В теплу, щиру, відверту, навіть родинну атмосферу поринули усі присутні завдяки спогадам Тетяни Володимирівни про яскраві та болючі моменти свого життя та як усе це проникло у її поезію.
Гармонійне співвідношення художнього слова, співу й музики продемонстрували юні гості Артур Вялушкін та Марійка Голюк.
… А ще присутні старшокласники, які полюбляють писати вірші, позмагались у римуванні.
Доповненням заходу слугували огляди літератури книжкових виставок «Поезія рідного краю» та «Дивосвіт нової книги», організованими бібліотекарями Центральної бібліотеки.

З вітальним словом до учасників звернулась заступник начальника управління культурної політики і ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Раїса Шумова.
В подальших планах роботи клубу – запрошення на засідання поетів, письменників, інших цікавих людей. Тож з нетерпінням чекаємо нових зустрічей.




Немає коментарів:

Дописати коментар