четвер, 28 квітня 2011 р.

А думка людська пам`ятатиме вас

27 квітня 2011року у актовій залі Центральної районної бібліотеки для дітей  молодших класів була  проведена  літературно – музична година ,,  А думка людська  пам`ятатиме вас”, приурочена 25- річниці Чорнобильської трагедії.
Протягом поминальної години були згадані імена пожежників - ліквідаторів, лікарів, жителів міста,  які першими кинулись у вогонь, своїм життям   рятуючи  майбутнє. Пам`ять про них вшанували  хвилиною  мовчання та  запаленням свічки, а також  покладанням квітів учнями до  портретів пожежників – ліквідаторів, обличчя та прізвища яких надовго закарбуються в історії не лише України, а й усього світу.
Присутні та учасники літературно - музичної години мали нагоду не лише почути  фатальні наслідки, але побачити наглядно. Для перегляду присутніх в залі  були представлені  вражаюча   фотофактами книжкова  викладка  ,,Чорнобиль – біль і скорбота України  та  документальний фільм  про Чорнобиль та чорнобильську зону, про те молоде місто, яке народилося, але на жаль залишилося вічним містом - привидом під назвою Прип`ять.

Немає коментарів:

Дописати коментар