вівторок, 24 травня 2011 р.

"Робота бібліотекаря: пошук, досвід, проблеми"

  Під такою назвою 24 травня 2011 року на базі Пашковецької сільської бібліотеки відбувся виїздний семінар для бібліотечних працівників Старокостянтинівської ЦБС. Учасники семінару також відвідали бібліотеку села Попівці.
 Відкрила семінар секретар Пашковецької сільської ради Ізвощик О. О., яка ознайомила присутніх з роботою закладів культури сільської ради. Директор ЦБС Білан С. О.  розповіла про зміст та напрямки роботи сільських бібліотек. Перед учасниками семінару виступила начальник відділу культури і туризму Дмитрашко А. А., яка  наголосила, що бібліотека завжди була і залишається справжнім осередком культури і духовності, джерелом, що сприяє соціалізації, вихованню й освіті підростаючого покоління, розповіла про сучасний стан та перспективи вирішення нагальних проблем сільських бібліотек.
Під час семінару провідними спеціалістами ЦРБ були надані консультації бібліотечним працівникам району. Зокрема були розглянуті питання проектної діяльності бібліотек, інновацій у бібліотечному обслуговуванні, особливостям роботи з дітьми та ін.
      Окрасою семінару стали виступи учасників гуртків, які діють при Пашковецькому сільському Будинку культури (директор Бойместрук Н. І.).
По закінченні відбувся творчий діалог з колегами «Спілкуємось... Міркуємо... Вчимося...»
Такі зібрання - чудова нагода поспілкуватися в дружній і творчій атмосфері, обмінятися інноваційним досвідом, познайомитися з новими напрацюваннями та обговорити проблеми.

         

Немає коментарів:

Дописати коментар