четвер, 12 травня 2011 р.

Огіївська сільська бібліотека поповнилась новими читачами

     На світі є багато різних книг: товстих і тонких, сумних і веселих,яскравих, маленьких і великих, але одна книга є начальником всіх книг – це «Буквар»
     Цього місяця в Огіївській початковій школі  для учнів 1-го класу, вчителем    Семинюк Світланою Василівною, було проведене свято «Букваря»!
     На свято завітала королева книг, лікар айболит, грайлик-читайлик та головним гостем свята був Букварик.
  Дітки першого класу розповідали віршики, співали пісеньки, активно відповідали на загадки, які їм зачитали – букварик  та грайлик-читайлик.
   На свято була запрошена бібліотекар села Огіївці Ковтонюк М.П., звернулась до першокласників з привітанням, що вони закінчили вивчати найпершу свою книжечку Букварика, за допомогою якого вони навчилися читати, та посвятила їх в читачі. Кожному першокласнику була подарована книжечка та вручена медаль читача Огіївської бібліотеки.
      По закінчені свята, бібліотекар запросила усіх діток 1-4 класів на екскурсію до бібліотеки та в будинок культури,  де є кімната народних ремесел.
      Дітки з радістю всі погодилися, адже вони є  часті гості в стінах нашої бібліотеки.
     Першокласники розглядали книжечки, які стояли на виставочці «Вгадай з якої казки», також звернули увагу на поличку з літературою Т.Г. Шевченка.  Бо той самий букварик ознайомив їх з цим видатним письменником.
     Зацікавилися дітки виробами з бісеру, які виготовили учні 6-8 класів, для них зовсім недавно в бібліотеці був створений клуб за інтересами «Сонечко»
    Завітали дітки і в зал сільського будинку культури. Там до 20-ї річниці Незалежності України був створений Шевченківський куточок, а там стоїть біла хата покрита осокою, на хаті стоїть лелека, біля хати розквітає вишня, тин стоїть на ньому глечик  з вишитим рушником а там й криниця з журавлем.
 Переглянули експонати народних ремесел, якими наші прадіди користувалися в своєму буденному житі.
 Учнів бібліотекар пригостила солодощами, будинок культури діти залишали задоволені.   

Немає коментарів:

Дописати коментар