вівторок, 27 березня 2012 р.

Методичний день «Проектна діяльність бібліотеки як додатковий спосіб залучення коштів»


27 березня  в ЦРБ проведено методичний день  «Проектна діяльність бібліотеки як додатковий спосіб залучення коштів» для бібліотечних працівників району.
Провідними спеціалістами ЦРБ були надані консультації щодо особливостей написання проектних заявок, адже участь у різних грантових конкурсах  дуже важлива для бібліотек. У першу чергу, це можливість одержання додаткових фінансових коштів, розширення  творчої активності, підвищення професійного рівня. Крім того, активізація програмно-проектної роботи дозволяє сконцентрувати увагу на найбільш насущних проблемах, виділяти й розвивати головні напрямки діяльності.
 Також для присутніх презентовано методику проведення Дня нової книги та Дня інформації в сільських бібліотеках. Розглядалося питання участі бібліотек  у дослідженні стану бібліотечного обслуговування дітей та юнацтва (на виконання розпорядження голови ОДА «Про обласний план заходів на 2012 рік з виконання загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини»).
Багато корисної і цікавої інформації отримали учасники методичного дня в електронному вигляді на свої флеш-карти, щоб використовувати її у подальшій роботі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар