четвер, 27 вересня 2012 р.

Всеукраїнський день бібліотек


27 вересня у лекційній залі  центральної районної бібліотеки о 9.00 розпочалось свято, приурочене Всеукраїнському дню бібліотек, на яке були запрошені бібліотечні працівники  району та гості. 
 На святі були присутні голова районної адміністрації – Ігор Васильович Люшенко, заступник голови районної державної адміністрації – Володимир Васильович Ліщук, начальник відділу культури і туризму Анжеліка Анатоліївна Дмитрашко, спеціаліст відділу культури і туризму Вікторія Василівна Шубіна.
Свято розпочалось з виступу голови районної державної адміністрації І.В.Люшенка. Ігор Васильович відзначив, що День бібліотек – це не тільки професійне свято, а й визнання важливості даної професії. Наприкінці виступу І.В. Люшенко побажав бібліотекарям і надалі примножувати добрі традиції своєї професії, дбати про авторитет і престиж бібліотек, бачити в кожній людині особистість. Також ним були вручені Грамоти райдержадміністрації кращим працівникам бібліотек району.
З теплими словами привітання звернулись до бібліотечних працівників району начальник відділу культури і туризму Анжеліка Анатоліївна Дмитрашко та заступник директора ЦБС з питань організації обслуговування дітей Галина Євстахіївна Білоус, які вручили бібліотекарям грамоти за багаторічну сумлінну працю та значний особистий внесок у розвиток бібліотечної справи.
  На святі було відзначено переможців І туру обласного огляду-конкурсу сільських бібліотек «Бібліотека року», яким також були вручені грамоти та подяки за участь у конкурсі.
Бібліотечне призначення – це коли частиною твого життя стають люди і книги, коли ти пам’ятаєш всіх своїх читачів і багатьох з них любиш. Приємно було бачити в стінах центральної районної бібліотеки ветеранів бібліотечної праці, які впродовж багатьох років робили свій внесок у розвиток бібліотечної справи Старокостянтинівщини.
 Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в нашому районі, свідчить про глибоку повагу, як керівництва, так і його жителів, до культури, духовних надбань і, безперечно, про визнання ними тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.

1 коментар:

  1. Ваша читачка Ніна28 вересня 2012 р. о 10:37

    Вітаю Вас з Всеукраїнським днем бібліотекарів!!!!

    ВідповістиВидалити