пʼятницю, 17 січня 2014 р.

Про підсумки обласного конкурсу – вікторини «Натхненні генієм твоїм, Кобзарю»



Наші читачі найкраще обізнані
в творчості Шевченка!!!

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації «Про заходи з підготовки та відзначення в області 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка» з 1 вересня по 15 листопада 2013 року для бібліотек області було оголошено обласний конкурс - вікторину «Натхненні генієм твоїм, Кобзарю» в якому взяв участь юнацький абонемент ЦРБ.
 Метою конкурсу - вікторини було активізувати вивчення молоддю творчої спадщини Тараса Шевченка, підвищити роль бібліотек в популяризації творчості Т.Шевченка серед юнацтва.
Учасником літературних перегонів стала активна читачка юнацького абонементу нашої бібліотеки. Вона старанно відшукувала відповіді, жваво обговорювала  творчість Кобзаря з бібліотекарями.
 Роботу Степанюк Ольги Сергіївни  було  надіслано на розгляд  в Обласну бібліотеку для юнацтва.
Журі конкурсу - вікторини відзначило найкращі роботи в яких відображався глибокий рівень знання творчості Т.Шевченка, повнота розкриття відповідей на питання, творчий підхід до оформлення відповідей  та визначили переможців, серед яких Ольгу Сергіївну Степанюк. За високий рівень обізнаності творчої спадщини  Т.Г.Шевченка її нагороджено  Почесною грамотою  Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва.
Вітаємо її з перемогою!

Немає коментарів:

Дописати коментар