пʼятницю, 17 січня 2014 р.

Великий син великого народу


Тарас Шевченко є символом народної волі та високих моральних устоїв, людина, яка жила в непростий час і зробила вагомий внесок у розвиток української мови та нашої культури в цілому.

В рамках року Тараса Шевченка в Україні та з нагоди 200-річчя від дня народження великого Кобзаря 4 січня Капустинська сільська бібліотека спільно з сільським клубом організували та провели літературно-музичну композицію «Великий син великого народу». На заході присутні познайомились з життєвим та творчим шляхом Т.Шевченка, з його мистецькою спадщиною, з значенням творчості поета в розвитку світової культури.

Відкрити для учасників заходу багатогранну постать поета допоміг огляд  книжкової виставки «Полум’яне слово Кобзаря», на якій експонуються твори геніального поета і розповіді про нього.

Діти з великим задоволенням декламували свої улюблені вірші з «Кобзаря»,  за що отримали захоплені оплески глядачів та солодкі подарунки. Слова подяки висловлюють організатори заходу Даші Нечитайло, Жені Галаю, Тані Нечитайло, Даші Чаплінській, Вікі Гудзюк, Наталі Кравчук та Наталі Лисичиній.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар