четвер, 30 липня 2015 р.

День періодики «Періодика – вікно в світ»

З сивої давнини людство відчувало потребу не тільки в усному спілкуванні, але й у  писемному спілкуванні. З удосконаленням та розвитком суспільства, науки, культури та техніки, люди удосконалювали свої навички в писемній передачі інформації: спочатку рукописної, а потім друкованої. На теперішній час відомі багато способів передачі інформації та її фіксуванні. Одним із видів  - інформація на сторінках періодичних видань.
Популяризація періодичних видань набула в бібліотеках особливого значення. Основною метою якої є надання інформаційної допомоги користувачам бібліотеки у задоволенні їхніх потреб через газети та журнали, формування художнього смаку, культури читання.

В Старокостянтинівській ЦРБ постійно популяризуються  періодичні видання шляхом проведення  Днів періодики. Днями відвідувачів бібліотеки працівники ЦРБ ознайомлювали з новими надходженнями газет та журналів до читального залу. День періодики «Періодика – вікно в світ» включив в себе виставку періодичних видань, огляд видань, під час якого особливу увагу було зосереджено на огляді офіційних видань. Також проведено  короткий історичний екскурс: «Історія створення газети».  Вподобання читачів бібліотеки розділилися: чоловіча половина вподобала такі періодичні видання, як «Автомир», «Команда», «Делаем сами», «Добрий господар». Жіноча – «Лиза», «Сабрина», «Burda», «Наша кухня» і т. д.


Немає коментарів:

Дописати коментар