понеділок, 22 серпня 2016 р.

«У світі цікавого з періодикою»

Преса завжди займала визначну роль у поширенні інформації навіть у найбільш віддалених куточках світу. Завдяки періодичним виданням (газети, журнали), суспільство дізнавалося про будь-які новини, події, винаходи тощо. Окрім цього, преса була вагомим засобом розповсюдження інформації та дієвим методом популяризації ідей.
Нині під впливом зростання нових технологій передачі інформації, зокрема Інтернету, журнали та газети почали відмовлятись від паперових версій і виходячи тільки в електронному вигляді. Проте періодичні видання на паперових носіях мають свого читача.
В Старокостянтинівській ЦРБ постійно популяризуються періодичні видання шляхом проведення Днів періодики. Днями відвідувачів бібліотеки працівники ЦРБ ознайомлювали з новими надходженнями газет та журналів до читального залу. День періодики «У світі цікавого з періодикою» включив в себе виставку періодичних видань: «Все нове – для вас», огляд видань. Найбільший інтерес серед відвідувачів викликали періодичні видання дозвілевого характеру: «Автомир», «Команда», «Делаем сами», «Лиза», «Сабрина», «Burda», «Наша кухня».
Також відбувся перегляд мультимедійної презентації про історію появи періодичного друку.

В наш час передплатити та купити улюблене періодичне видання має можливість не кожен. Тому варто знати, що його завжди можна знайти в нашій книгозбірні.


Немає коментарів:

Дописати коментар