вівторок, 30 серпня 2016 р.

«Незалежна Україна на всі віки, на всі часи»

23 серпня до 25-ої річниці Незалежності України у стінах Старокостянтинівської  РБД було проведено день інформації «Україна - обличчя нової епохи».
В цей день кожен з маленьких відвідувачів мав можливість ознайомитись з тематично-літературною викладкою «Незалежна Україна на всі віки, на всі часи». Під час інформаційних оглядів, діти  ознайомилися із книгами з історії української держави, про визначних діячів, які прославляли Україну.  
З задоволенням юні читачі відповідали на запитання брейн-рингу, «Земле моя єдина», які дали можливість поглибити свої знання з історії рідного краю.
Наймолодші наші читачі взяли участь у інформаційно-пізнавальній годині «Моя Батьківщина – Україна» та  прослухали цікаву розповідь бібліотекаря про нашу державу, під час якої вони ділилися своїми враженнями про місцевості нашої Батьківщини, де вони побували. Діти із задоволенням  читали патріотичні вірші, з’єднували частинки народних прислів’їв та приказок про Україну.  На завершення усі присутні переглянули мультфільми «Молитва за Україну».
Дуже приємно усвідомлювати, що молоде покоління вважає себе частинкою держави і мають глибоку гордість за свою країну і вірить в світле майбутнє.




Немає коментарів:

Дописати коментар