середу, 21 вересня 2016 р.

«Мій край, корінням - стародавній, а серцем – молодий!»

Батьківський край, рідна сторона ... Як багато значать у житті кожної людини ці слова, як багато говорять вони нашому серцю. Але щоб по-справжньому любити свій край, треба знати його історію. Щоб привернути увагу наших користувачів до історії рідного краю 19 вересня В Центральній районній бібліотеці пройшов день краєзнавства «Мій край, корінням - стародавній, а серцем – молодий!».

До уваги читачів бібліотеки були презентовані книжкові виставки «Край мальовничий, Подільська земля» та «Історія міста в світлинах».

Відвідувачі також мали змогу познайомитися з історією рідного міста на оглядах викладки газетних матеріалів «Наше місто: щоденний ритм буття» .

Цікаво та пізнавальною для молоді стала краєзнавча п’ятихвилинка «Їх імена в історії міста», яка проходила у вигляді вікторини.

Найактивніші та креативні наші читачі з задоволенням взяли участь у краєзнавчому відео круїзі «Моє місто – найкраще!», віртуально побувавши в різних куточках нашого чарівного містечка. Задоволення отримали всі без виключення, дійшовши висновку, що по – справжньому щасливою є та людина, котра знає і шанує своє коріння.

Немає коментарів:

Дописати коментар