понеділок, 27 лютого 2017 р.

Брати Капранови в нашій центральній бібліотеці


  "… війна там, де немає бібліотек... " – ці слова Віталія Капранова стали ніби епіграфом зустрічі, яка відбулась 24 лютого 2017 року в лекційній залі центральної районної бібліотеки.

Незабутнім стало довгоочікуване побачення поціновувачів художнього слова  з відомими українськими письменниками та видавцями Братами Капрановими, які презентували свій новий історичний роман «Забудь-річка». Письменники зазначили, що аби написати цю книгу вони перечитали досить велику кількість мемуарів тих часів про війну, про радянську та німецьку армії, а також вибирали найцікавіше. Так, в цій книзі описані навіть і найменші, як здавалося б нам деталі.
Після завершення презентації книг всі охочі мали змогу придбати книги з автографами братів Капранових та ще раз поринути у ту атмосферу. Це була не просто презентація, це була дійсно тепла зустріч, ніби у колі рідних людей.
До уваги присутніх в залі працівниками бібліотеки була підготовлена книжкова виставка «Новинки від братів Капранових». Тож запрошуємо усіх шанувальників українського слова відвідати бібліотеку та ознайомитися з новинками літератури.



Немає коментарів:

Дописати коментар