середу, 29 березня 2017 р.

Методичний день працівників сільських бібліотек

    28 березня в центральній районній бібліотеці відбувся методичний день для бібліотечних працівників району «Передачі, переобліки книжкового фонду в сільській бібліотеці».
Відкрила методичний день директор ЦБС Світлана Білан, яка звернула увагу бібліотекарів на важливість збереження та поповнення бібліотечних фондів в інформаційному обслуговуванні користувачів. 
   Багато корисної інформації дізналися працівники відділу упорядкування та збереження бібліотечних фондів районної бібліотеки та сільські бібліотекарі від своїх колег з обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Островського під час онлайн-консультації  «Інвентаризація бібліотечних фондів як складова їх збереження», яка супроводжувалась слайдовою презентацію.
 


Як діяти щоб зберегти фонд від пожежі по завершенні методичного дня розповіли  працівники Старокостянтинівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Вони роз’яснили правила пожежної безпеки, дії в разі виникнення пожежі, правила користування вогнегасником тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар