четвер, 1 червня 2017 р.

Острів дитинства

        1 червня у світі відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято не тільки для дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі. Сьогодні наша районна дитяча книгозбірня перетворилася на майданчик відпочинку, творчості і розваг. Для дітей  було підготовлено святкове шоу «Острів дитинства», під час якого розгорнулося яскраве театралізоване дійство.
        На гостини до маленьких читайликів завітала літературна героїня –         Баба-Яга, яка подарувала дітям розважальну програму із різноманітними  казковими конкурсами, літературними вікторинами, смішними завданнями для кмітливих і розумних. Діти навперебій відповідали на поставлені питання, показавши свою начитаність і ерудицію на «Хвилинці ерудита». 
        Учасники  лялькового гуртка «Лялька і книга» подарували присутнім виставу «Ріпка». Цікаво було спостерігати і за дітьми, які  із великим задоволенням малювали різнокольоровими крейдами на асфальті, виводячи  сонце, квіти, будинки. Кожна дитина у своєму малюнку відобразила свої мрії та  бажання … Фантазували, хто як тільки міг.   А найбільшим дитячим бажанням стало прагнення того, щоб усі діти  нашої країни зростали під мирним українським небом. 
           На завершення  було презентовано книжкову виставку-інсталяцію     
«Книжкова планета дитинства»,  на якій були  представлені різноманітні книжкові видання для дітей: енциклопедії, пригодницькі та фантастичні твори, казки.
          Сподіваємося, що гарний настрій та позитивні емоції, отриманні від чудово проведеного свята, будуть супроводжувати дітей протягом літа.






Немає коментарів:

Дописати коментар