середу, 21 червня 2017 р.

Давайте об’єднуватись! Проект “Пульс” в Старокостянтинові

Кіноклуб про децентралізацію відбувся вчора у Старокостянтинові. Захід пройшов в лекційному залі Старокостянтинівської центральної районної бібліотеки, в рамках проекту ПУЛЬС, який впроваджує IREX/Україна разом з Асоціацією міст України.

Завдання проекту “Пульс” це посилення спроможності громад, надання можливостей для їхнього формування та подальшого стабільного розвитку. А діяльність спрямована на інформування та залучення громадськості до процесу реформ децентралізації та до співпраці з органами місцевого самоврядування.

Проект направлений на посилення спроможності громад, надання можливостей для їхнього подальшого стабільного розвитку. 


Під час кіноклубу учасниками було переглянуто декілька коротких тематичних фільмів про децентралізацію та обговорено наступні теми:
стратегічний план розвитку;
бюджет громади;
особливості процесу децентралізації, тощо.

Думки та враження учасників заходу, що пролунали по закінченні:
– Дуже цінно коли люди об’єднуються разом і у них є мета. Ми всі переживаємо за нашу державу, і якщо ми будемо разом – ми мусимо щось змінити на краще! – говорить один з організаторів заходу Павло Слободенюк.

– Звичайно хочеться більшого, хочеться великої активності людей, але давайте почнемо з маленького, давайте зустрічатись та працювати разом! – закликає депутат міської ради Олександр Шевчук.
       Проект виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в партнерстві з Асоціацією міст України (АМУ), Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
За матеріалами сайту "Старокостянтинів небайдужий"

Немає коментарів:

Дописати коментар