пʼятницю, 16 лютого 2018 р.

Героїв подвиги безсмертні(Огіївська сільська бібліотека)

   15 лютого 2018 р. минає 29 річниця виведення військ з Афганістану.
   В Огіївській сільській бібліотеці відбулася зустріч з воїнами-інтернаціоналістами. Під час зустрічі було проведено огляд літератури «Героїв подвиги безсмертні». 
На території нашої сільської ради проживає 8 воїнів, які воювали на території інших держав. Байдюк Степан Прокопович, Нікітішин Петро Антонович, Іванюк Ігор Денисович, Береженний Петро Якович - воювали в Чехословаччині. Нікітішин Петро Володимирович, Макарчук Анатолій Петрович, Петрук Микола Ананійович, Михайленко Сергій Володимирович – воювали в Афганістані.
    Не обійшлось без похоронок і на нашій території. Так в 1980 році прийшла звістка в село Огіївці загинув Козачук Григорій. Він був військовослужбовцем, був направлений в Афганістан де і загинув, виконуючи інтернаціональний обов’язок.
 Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів і відвідали могилу односельчанина. У ході зустрічі воїнам-інтернаціоналістам було вручено цінні подарунки. Теплою та цікавою була ця зустріч. На закінчення воїни побажали усім присутнім щастя, миру, душевного спокою, злагоди, добробуту у великому домі, названому – Україна.

Немає коментарів:

Дописати коментар