середу, 26 вересня 2018 р.

Урок доброти «Людина починається з добра» (Ілляшівська сільська бібліотека)

25 вересня в Ілляшівській сільській бібліотеці проведено урок доброти «Людина починається з добра» (з використанням порад  В. О.Сухомлинського). Учні 3-8 класів  взяли участь в обговоренні  таких понять,  як  доброта, щастя,  як вони пов’язані  з родинними стосунками. Бібліотекар Лисяк Т.А. ознайомила дітей з мудрими порадами  Василя Сухомлинського про те, як діти повинні ставитись до батьків та з’ясували, що стосунки в сім’ї між дорослими і дітьми повинні ґрунтуватися на доброті, взаєморозумінні, любові та повазі один до одного, і тоді всі будуть почуватися щасливими.
         Також до уваги присутніх була представлена тематична викладка літературної  спадщини для дітей  педагога та письменника «Творчість В.Сухомлинського – дітям».
Під час голосних читань «Криниця людської мудрості» казок В.О. Сухомлинського», діти ще раз переконалися, що добро в казках завжди перемагає зло, казки видатного педагога та письменника виховують у дітей найкращі почуття щиросердності і любові до всього прекрасного, формують перші навички людяності у взаєминах між юними особистостями, виховують духовні цінності, гуманістичні почуття, родинні цінності, естетичні почуття, бережливе ставлення до природи.

Також учні  із зацікавленістю переглянули відео презентацію «Штрихи з портрета. Василь Сухомлинський», представлену бібліотекарем .


Немає коментарів:

Дописати коментар