пʼятницю, 28 вересня 2018 р.

Всеукраїнський День бібліотек





30 вересня – Всеукраїнський День бібліотек – це свято для усіх, хто має відношення до книги, читання, до бібліотеки. Напередодні, 27 вересня бібліотекарі Старокостянтинівського району відзначили це свято в стінах Центральної районної бібліотеки, якій цьогоріч виповнилось 105 років. 


З вітальним словом до бібліотекарів району звернулися керуючий справами районної ради Сергій Гречковський та заступник голови районної державної адміністрації Людмила Гнатюк, які зауважили, що в час новітніх технологій книга залишається важливою і значущою частиною нашого життя, а професія бібліотекаря стоїть на перших ланках креативних професій XXI століття,  та з нагоди свята  вручили почесні грамоти та подарунки кращим фахівцям. До вітань також доєдналась головний спеціаліст відділу культури, національностей, релігій та туризму Вікторія Шубіна вона подякувала усім працівникам за натхненну працю, за ті чималі зусилля, яких вони докладають щодня, аби бібліотеки жили повним життям, а коло їх читачів лише розширювалося. Приємною несподіванкою та сюрпризом став подарунок центральній районній бібліотеці –принтер.


Зігріли серця присутніх теплі слова привітання від директора ЦБС Світлани Білан, яка звернулась до ветеранів бібліотечної галузі та бібліотекарів системи, побажала всім успіхів і творчого натхнення, миру, добра та віри, надії і любові.
На свято завітала також давня читачка центральної районної бібліотеки Зоя Степанівна Семенюк та подарувала у кожну бібліотеку району свою книгу «Люди – жива історія». 
Уже традиційно доєднались до привітань колеги з Районного центру  культури ім. В. Ножки та організували для нас справжнє святкове дійство з вікторинами, анекдотами та неперевершеними музичними дарунками.
Тож щиро дякуємо усім за привітання та подарунки та запрошуємо частіше у гості до наших бібліотек.


















Немає коментарів:

Дописати коментар